WAT TE DOEN ALS MIJN HP LAPTOP-BATTERIJ GEEN LADING HOUDT?

HP laptops zijn een van de meest efficiënte werkende machines die bij zorgvuldig gebruik eeuwenlang meegaan. HP-apparaten staan bekend om hun uitstekende prestaties, snelheid en uitstekende functies die klanten tegen betaalbare prijzen kunnen gebruiken. HP laptops staan bekend als een pakketdeal, die u helpt om efficiënter te werken en uw dagelijkse taken probleemloos te beheren. HP-gebruikers ondervinden bijna nooit problemen met hun laptops, maar soms kunnen ze vastlopen in een slopende situatie. Als u een probleem heeft met uw HP laptop, neem dan nu op met contact HP Nederland.

Van de kleine lijst met problemen die onze gewaardeerde klanten tegenkwamen, is er één probleem al een aantal keer gemeld. Onze klanten hebben batterijproblemen gemeld met hun HP-laptop, in die zin dat wanneer ze de AC-adapter op de laptop aansluiten, de HP-batterij niet wordt opgeladen. Als u ook moeite heeft om de batterij van uw HP-laptop op te laden, volgt u de onderstaande stappen en lost u het probleem nu op.

TE DOEN STAPPEN ALS MIJN HP LAPTOP-BATTERIJ GEEN LADING HOUDT

  1. Zorg er allereerst voor dat de stroombron correct werkt, anders sluit u de AC-adapter aan op een andere stroombron.
  2. Vermijd stroomclips en kies ervoor om de AC-adapter rechtstreeks in een stopcontact te steken.
  3. Zorg er vervolgens voor dat u de AC-adapter gebruikt die bij uw laptop is geleverd, aangezien nepadapters dergelijke problemen kunnen veroorzaken.
  4. Zorg ervoor dat u de oudere AC-adapters van 60 watt niet gebruikt, aangezien nieuwere HP-laptops AC-adapters met 90 tot 130 watt nodig hebben.
  5. Als u de batterij oplaadt terwijl de laptop UIT is, zorg er dan voor dat het batterij-LED-lampje goed werkt.
  6. Als niets werkt, sluit u de laptop af en verwijdert u de batterij van achteren. Reinig de batterij, druk 30 seconden op de POWER-knop van de laptop en plaats de batterij terug.
  7. Als de batterij nog steeds geen lading kan vasthouden, voer dan een AC-adaptertest uit op de HP laptop om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
  8. U kunt de HP PC Hardware Diagnostics UEFIm gebruiken en vervolgens COMPONENTEN TEST> VOEDING> AC ADAPTER> EENMAAL UITVOEREN kiezen.
  9. Als de test niet slaagt, koop dan een nieuwe originele AC-adapter met minimaal 90 watt voor de HP laptop.
  10. Als de test slaagt, voer dan een BATTERIJ-test uit door COMPONENTEN TEST> VOEDING> BATTERIJ> EENMAAL UITVOEREN te kiezen.
  11. Als de batterij de test niet doorstaat, koop dan onmiddellijk een nieuwe originele batterij voor uw HP laptop of neem contact met ons op voor hulp.

HP helpdesk bellen als u andere problemen met uw HP laptop of computer wilt melden. We bieden een korte handleiding om problemen met HP laptops op te lossen en bieden zelfs reparatiefaciliteiten voor alle modellen HP laptops. Bel ons HP telefoonnummer Nederland of maak snel een praatje met onze HP experts en los uw problemen in een mum van tijd op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Contact persoon voor HP klantenondersteuning?

HOE VIRUSSEN VAN HP LAPTOP TE VERWIJDEREN?

Hoe Repareer ik HP laptop Audio?