Hoe de backlight-toets op een HP paviljoen te resetten?

HP is een gevestigde naam als het gaat om het brede scala aan gadgets. Of het nu pc, scanner, printer, tablets en de lijst is eindeloos. Het merk is echter niet zonder beperkingen. Er zijn tal van technische problemen en in deze blogpost zullen we proberen inzicht te geven in het slecht functioneren van de toetsenbordverlichting.
Met de hulp van contact hp wordt de taak eenvoudiger, de experts zullen geen middel onbeproefd laten om toegang tot het apparaat van de klant te krijgen. de stappen om de achtergrondverlichting te resetten kunnen in twee delen worden verdeeld, zoals hieronder vermeld:

Methode 1: Stappen voor het inschakelen van het licht

  • Niet alle Hp-paviljoenen hebben vooraf geïnstalleerde toetsenborden met achtergrondverlichting. Raadpleeg de handleiding en online documentatie van uw pc om de beschikbaarheid te controleren.
  • Soms kan het probleem te wijten zijn aan opladen. Het kan zijn dat uw computer al een aantal dagen niet is opgeladen. In een dergelijk scenario moet u de oplader op uw computer aansluiten.
  • Zoek de verlichte sleutel. Lijkt op als f5 bovenaan de functietoetsen. Er staan drie pijlpunten op. Druk op de backlight-toets. als de pc is geconfigureerd om de hardwarefunctie van de functietoetsen te gebruiken, zal hetzelfde proces ook de helderheid van het toetsenbord aanpassen.
  • Probeer voor een juist gebruik van de betreffende toets de fn-knop onderaan ingedrukt te houden. Door de fn-toets ingedrukt te houden en tegelijkertijd de achtergrondverlichtingsknop ingedrukt te houden, kunt u de helderheid aanpassen.

Methode 2: een defect licht corrigeren

  • Om de cruciale hardwareproblemen op te lossen, moet u ervoor zorgen dat het paviljoen de ingebouwde verwijderbare batterij heeft. Dit zorgt voor een soepele doorgang van de “hard reboot” -functie.
  • U moet ook elk extern apparaat van de computer loskoppelen, zoals de USB-flashdrive, oplaadkabel, luidsprekers, enz.
  • Schakel hierna de computer uit, klik hiervoor op het startpictogram openen, klik na het klikken op de aan-uitknop en ga verder door op afsluiten in het pop-upvenster te klikken.
  • Verwijder de batterij van de computer door te schuiven tussen de binnenste schakelaars in het batterijvak. Druk gedurende enkele seconden op de aan / uit-knop. Plaats de batterij terug in de oorspronkelijke positie en dek deze af.
  • Zet de pc aan. Na het uitvoeren van de harde herstart zet u de achtergrondverlichting aan en klikt u op voltooien.
De bovenstaande stappen voor probleemoplossing in combinatie met de technische expertise van contact hp Nederland zorgen ervoor dat de hardwareproblemen rond het hp paviljoen snel oplossen. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de experts door het telefoonnummer van de klantenservice te bellen. De lijst met problemen wordt winstgevend opgelost.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Contact persoon voor HP klantenondersteuning?

Hoe wifi op een HP-laptop in te schakelen?

Hoe Repareer ik HP laptop Audio?