WAT TE DOEN ALS MIJN HP LAPTOP MET WINDOWS 10 EEN LEEG SCHERM HEEFT?

 HP-laptops domineren al geruime tijd de computerindustrie met hun krachtige en slapende HP-laptops. HP-gebruikers zijn een van de gelukkigste klanten op de markt met de meest efficiënt presterende machines en de krachtigste processor waarmee gebruikers probleemloos meerdere applicaties en software kunnen draaien. HP laptops zijn zo ontworpen dat gebruikers bijna nooit grote problemen ondervinden waarvoor deskundige hulp nodig kan zijn. Als je een probleem tegenkomt met je HP laptop dat deskundige hulp nodig heeft, laat het probleem dan niet toenemen en neem contact op met ons HP helpcenter door nu te bellen met HP klantenservice telefoonnummer Nederland.



HP-laptops kunnen soms kleine foutjes ervaren die u zelf kunt oplossen, maar soms is het probleem een beetje gecompliceerd. Een van de gecompliceerde problemen die een paar van onze klanten tegenkomen, is het krijgen van een leeg scherm op een HP laptop wanneer u uw laptop aanzet. Als de HP laptop niet eens aan gaat of u ziet het lege scherm nadat u uw wachtwoord heeft ingevoerd of een applicatie heeft geopend, neem dan contact op met HP Nederland voor relevante hulp.

Lees dit artikel aandachtig door voor het geval u een leeg scherm ziet nadat u uw HP laptop hebt aangezet. In dat geval hoort u een opstartgeluid en is uw apparaat ingeschakeld, maar het scherm blijft mogelijk leeg. Volg de onderstaande stappen een voor een en ga naar de volgende stap als het probleem zich blijft voordoen om het probleem op te lossen.

STAPPEN TE DOEN ALS MIJN HP LAPTOP MET WINDOWS 10 EEN LEEG SCHERM HEEFT


1. Voer een harde reset uit op uw apparaat door de aan / uit-knop 30 seconden ingedrukt te houden, vervolgens eventuele externe apparaten los te koppelen en de laptop weer aan te zetten.

2. Sluit een externe monitor aan op uw laptop om te controleren of uw laptopscherm defect is.

3. Als een afbeelding wordt weergegeven op een externe monitor, kan het grafische stuurprogramma een conflict veroorzaken met het lcd-scherm van de laptop. Installeer daarom de nieuwste grafische kaart en chipset met een extern scherm.

4. Zorg er ook voor dat u het BIOS voor uw apparaat bijwerkt, aangezien een ouder BIOS deze problemen ook kan veroorzaken.

5. U kunt ook uw HP laptop herstellen naar het laatst werkende BIOS en dit probleem onmiddellijk oplossen.

6. Als het probleem zich blijft voordoen, zit de geheugenmodule voor uw laptop mogelijk los. Plaats de geheugenmodule opnieuw door nu contact op te nemen met HP-ondersteuning.

7. Als geen van de bovengenoemde stappen heeft geholpen, is het LCD-scherm van uw HP laptop mogelijk defect.

Wilt u oplossingen voor problemen met betrekking tot uw HP laptop of computer? Laten we deze problemen oplossen door te bellen, te e-mailen of te chatten met onze experts. Wij bieden zowel on-site als hulp op afstand voor al uw problemen. Onze HP-ondersteuningsmedewerkers zijn doelgericht en bieden de meest geschikte oplossingen voor uw problemen. We zullen u de meest nauwkeurige oplossingen voor uw problemen bieden, dus aarzel niet om onze hulp in te roepen door nu gewoon contact op te nemen met ons HP Bellen Nederland helpcentrum.

Comments

  1. Digital marketing is preferred over traditional marketing strategies basically because it maximizes the scope of a business. It is an ever-evolving industry that keeps changing at an alarming rate. Edulogy Organisation gives you all those knowledge whatever is important for you, so don,t be late yourself to learn about Digital Marketing and join our classes today only. For any help or concern visit over this site or you can call us on this number +918920216687:- digital marketing classes in Noida

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Hoe Contact persoon voor HP klantenondersteuning?

Hoe wifi op een HP-laptop in te schakelen?

Hoe Repareer ik HP laptop Audio?