Hoe HP Laptop Touch Screen Vervanging Vervangen?


Hp is een bekende IT-fabrikant en de producten zijn erg beroemd online. De HP-producten variëren van desktopcomputers, printers, scanners en aanverwante computerrandapparatuur. Maar hoe verfijnd een bepaald merk ook is, hetzelfde is ook vatbaar voor technische storingen. Het punt is echter dat wanneer je de beste functies hebt, je ook de hoogwaardige klantenservice ervoor hebt opgesteld. Hetzelfde is ook het geval met Hp. Enkele veelvoorkomende problemen zijn opslagproblemen, hardware- en softwarefouten, oververhitting, problemen met de batterij of laptop touchscreen.

Hier, met de technische expertise van HP telefoonnummer Nederland, zullen we een korte handleiding geven over hoe het touchscreen van de HP laptop te vervangen. Beschadigd of gebroken of krassen op het aanraakscherm kunnen veel vertraging veroorzaken in zowel ons persoonlijke als professionele leven. De stappen om hetzelfde te vervangen kunnen worden geïdentificeerd als:

  1. Schakel de laptop uit en trek de stekker uit het stopcontact voordat u verdergaat.
  2. Ga verder door de twee afdekstrips en afdekpluggen te verwijderen.
  3. Draai de 12 schroeven aan de onderkant van de computer los.
  4. Na het omdraaien van de laptop naar voren. Open hetzelfde.
  5. Met behulp van een plastic wrikgereedschap om de toetsenbordafdekking, naast het scharnier aan de rechter- en linkerkant, los te wrikken en je een weg naar het touchpad te banen.
  6. Zonder het toetsenbord te verwijderen, omdat het nog steeds met sommige kabels op de laptop is aangesloten. Kantel de toetsenbordafdekking iets omhoog.
  7. Ga verder door de blauwe ZIF-kabel aan de onderkant van de laptop los te maken.
  8. Na het verwijderen van de vier schroeven samen met de parameter van de batterij. Ga verder door de beschadigde batterij uit de laptop te tillen.
  9. Ga vooruit door de twee kabels van het moederbord los te maken. Draai samen met de ventilator de tien schroeven van het moederbord los.
  10. • Til ten slotte de scharnieren van het aanraakscherm op met behulp van een plastic openingstool om het scherm los te maken en de nieuwe aan te sluiten op het apparaat.

De bovengenoemde stappen voor probleemoplossing hebben voornamelijk betrekking op het Hp-paviljoenmodel. Voor verdere assistentie kunt u contact opnemen met de HP klantenservice van Netherland voor technisch probleemloze services. De technici maken gebruik van de meest geavanceerde tools om gerelateerde problemen op te lossen. Ze geven prioriteit aan het eerst voldoen aan de behoeften van de klant en u zult niet elke keer met lege handen staan ​​als u contact maakt met het team....

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Contact persoon voor HP klantenondersteuning?

HOE VIRUSSEN VAN HP LAPTOP TE VERWIJDEREN?

Hoe Repareer ik HP laptop Audio?