Hoe kan ik de levensduur van een HP-laptop maximaliseren?


Wanneer u een nieuwe HP-laptop koopt, vindt u het geweldig. Maar na verloop van tijd kunt u problemen met de batterij ondervinden. Als uw probleem verband houdt met de levensduur van de batterij, is dit het juiste platform om de juiste informatie te krijgen over het verlengen van de levensduur. HP klantenservice Nederland biedt hier de maatregelen om te voorkomen dat de batterij van uw HP-laptop te snel leeg raakt. Volg deze toetsen om de levensduur van de batterij op de korte termijn te maximaliseren:
  • Wanneer u uw laptop niet gebruikt, moet u deze aangesloten houden. Het zorgt ervoor dat uw systeem wordt opgeladen wanneer u het wilt terugdraaien. U kunt bijvoorbeeld uw laptop op een oplader aansluiten voordat u gaat slapen.
  • Sluit het overtollige programma en applicaties. Om het aantal apps op basis van vermogen te verminderen; het is kritisch.
  • Alle accessoires zoals USB-flashstations, cd's, muis en andere randapparatuur moeten worden verwijderd als ze niet worden gebruikt. Dit kan ervoor zorgen dat uw batterij lang meegaat en hoog oploopt na een enkele lading.
  • Verlaag de helderheid van het computerscherm. Klik hiervoor op het vierkante Action Center-pictogram in de rechteronderhoek van het scherm. Klik op het vak Helderheid tot de helderheid tot 50 procent is gedaald.
  1. De helderheid van het laptopscherm is de grootste bijdrage aan het stroomverbruik; het zal de levensduur van de batterij echt verlengen.
  2. Als u een verlicht toetsenbord gebruikt, schakelt u de lichtfunctie uit door de toets ‘Fn’ ingedrukt te houden en op het toetsenbordpictogram te tikken.
  • Bluetooth Bluetooth uitschakelen: ga hiervoor naar het Action Center door op het gekleurde Bluetooth-vak te klikken. Als u het Bluetooth-vak vindt en daaronder 'Uit' staat, dan is het al uitgeschakeld.
  • U wordt geadviseerd om Batterijbesparing te gebruiken. Het is een Windows 10-functie die hoogwaardige dingen zoals schaduwen en andere grafische aspecten tijdelijk uitschakelt. Om de batterijbesparing uit te schakelen, klikt u nogmaals op het batterijpictogram en vervolgens op de batterijbesparing.
Er zijn andere enorme manieren die je batterij tot leven kunnen brengen. Als u problemen ondervindt bij het volgen van de bovengenoemde instructies of hulp nodig hebt om de levensduur te verlengen, belt u HP klantenservice nummer. U krijgt onmiddellijk antwoorden en resultaatgerichte oplossingen. U kunt uw vragen ook in onze live chatbox plaatsen of ons de problemen mailen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Contact persoon voor HP klantenondersteuning?

HOE VIRUSSEN VAN HP LAPTOP TE VERWIJDEREN?

Hoe Repareer ik HP laptop Audio?