Hoe maak je een wifi-netwerk openbaar of privé op een HP laptop?

Elke HP-laptopgebruiker mag zijn Wi-Fi-netwerk instellen op openbaar of privé wanneer hij voor het eerst verbinding maakt met het Wi-Fi-netwerk op uw HP-laptop. Dit stelt u in staat om zelf keuzes te maken en te doen wat voor u het beste voelt. Door het Wi-Fi-netwerk in te stellen op privé kunnen andere apparaten die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten, uw HP-laptop ontdekken en deze gebruiken voor het delen van bestanden en printers. Een privénetwerk wordt gebruikt voor vertrouwde netwerken thuis of terwijl het openbare netwerk wordt gebruikt wanneer u niet thuis bent en een draadloze verbinding gebruikt op een niet-vertrouwde plaats. Instellingen Wi-Fi-netwerk naar openbaar voorkomt dat andere apparaten die op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, u ontdekken, uw apparaat blijft verborgen en u kunt probleemloos gebruik maken van Wi-Fi. Als u onlangs uw HP-laptop hebt aangesloten op een Wi-Fi-verbinding, gebruikt u deze handleiding om het Wi-Fi-netwerk in te stellen op openbaar of privé.

Heeft u een vraag met betrekking tot een HP laptop-foutcode? HP Klanten Nederland staat te allen tijde tot uw beschikking om probleemloze diensten te verlenen, bel, e-mail of chat nu met ons.

Als je het wifi-netwerk op je pc openbaar of privé wilt maken, volg dan de stappen hieronder in deze handleiding door HP contact klantenservice nu.


Stappen om een wifi-netwerk openbaar of privé te maken op een HP laptop

1. Instellingen Wi-Fi-netwerk op openbaar of privé wanneer u er voor het eerst verbinding mee maakt op HP-laptop:

2. Schakel uw HP-laptop in en selecteer vervolgens het Wi-Fi-pictogram rechtsonder op de taakbalk.

3. Als u het Wi-Fi-pictogram niet kunt zien, klikt u op het daar aanwezige PIJL-pictogram en vervolgens op het Wi-Fi-pictogram.

4. U kunt het Wi-Fi-pictogram ook bekijken door op het WINDOWS + C-pictogram, instellingen te drukken en vervolgens op het Wi-Fi-pictogram te klikken.

5. Kies het Wi-Fi-netwerk uit de beschikbare opties op het scherm en klik op de knop VERBINDEN.

6. Voer het wachtwoord voor de Wi-Fi zorgvuldig in, controleer het wachtwoord opnieuw en klik op VERBINDEN.

7. Wanneer u wordt gevraagd of u wilt dat uw pc vindbaar is voor andere apparaten op hetzelfde netwerk, voert u een van de volgende handelingen uit:

8. Klik op de YES-knop als u het Wi-Fi-netwerk als privénetwerk wilt instellen. Uw pc is nu vindbaar voor andere apparaten die op dit netwerk zijn aangesloten.

9. Klik op de NEE-knop als u het wifi-netwerk openbaar wilt maken. Uw pc kan niet worden gevonden voor andere apparaten die op dit netwerk zijn aangesloten.

We hopen dat deze handleiding je goed heeft geholpen. Bel onze HP klantenservice telefoonnummer Nederland als je het wifi-netwerk niet kunt wijzigen naar openbaar of privé voor alternatieve stappen. Ons HP-ondersteuningsteam helpt u met uw vraag en biedt hiervoor effectieve oplossingen. We bieden reparatiefaciliteiten en een gids voor probleemoplossing voor HP laptops en computers, dus bel ons op HP klantenservice Nummer Nederland als u reparaties aan uw HP laptop wilt laten uitvoeren. Ons technische team van HP biedt reparaties op afstand en ter plaatse en repareert uw apparaten in een mum van tijd.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Contact persoon voor HP klantenondersteuning?

HOE VIRUSSEN VAN HP LAPTOP TE VERWIJDEREN?

Hoe Repareer ik HP laptop Audio?